default-logo

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä digimaailmalle on tapahtunut? Mihin se on menossa? Mitä siltä voi odottaa tulevaisuudessa?

30.11.2017klo 11:30 - 13:00

Tule kuulemaan Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopiston luennolle lisää siitä mitä digimaailmalle on tapahtunut, mihin se on menossa ja mitä siltä voi odottaa tulevaisuudessa?

Tuntuuko siltä että jäät digimaailman jalkoihin? Mitä tekoäly tekee? Tule kuulemaan lisää siitä mitä digimaailmalle on tapahtunut, mihin se on vielä menossa ja mitä siltä voi odottaa tulevaisuudessa?

Teknologiakammo, pelko ja itsenäisyyden menetys, kuulostavatko nämä tutuilta? Onko sinulla mielek-käämpääkin tekemistä, kuin netissä oleminen? Tuntuuko siltä, että jäät digitalisaation jalkoihin ilman apua?

Voiko nykyään pärjätä itsenäisesti ilman digitaitojen opettelua? Onko näitä digipalveluita vaikea löytää? Mitä tekoäly on ja miten se vaikuttaa jo ja tulee vaikuttamaan sinun elämääsi? Onko digitalisoituminen mahdollisuus vai uhka sinulle?

Luentoja voit seurata etänä osoitteessa: http://bit.ly/tietotekniikkaluennot

Luentoa mahtuu etänä seuraamaan 100 ensimmäistä. Klikkaa ”Enter as a Guest” ja ”Enter Room”. Säädä äänenvoimakkuus sopivaksi. Etänä voit halutessasi osallistua samalla chat-taustakeskusteluun. Tabletille pitää ladata erillinen Adobe Connect Mobile -aplikaatio.

Artikkelin kuva:  ©-Chonlachai-Fotolia.com

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2017
Aika:
11:30 - 13:00
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/#fi/code=H176027

Järjestäjä

Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopisto
Kotisivu:
http://www.hel.fi/www/sto/fi