default-logo

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valtakunnalliset arvot kaupunkikuvan muodostajana – historian kiinnekohtia päivittäisessä ympäristössä

21.3.2017klo 18:00 - 19:40

Tampereen seudun työväenopiston yleisöluentosarjassa Tampereen taustoihin kuulijat johdattaa Leena Lusa. Luennoitsijoina ja asiantuntijoina on tamperelaisia arkkitehtejä Lasse Kosunen, Jouko Seppänen, Esa Niva, Leena Lusa ja maisema-arkkitehti Ranja Hautamäki sekä FM Kirsi Niukko ja Pirkanmaan maakuntamuseo.

Tämän luennon aiheena ovat mm. Kaleva, Viinikka-Nekala, Lappi, Pispala, Pyynikinrinteen asutus ja näkötorni. Hervannan keskusakseli, Ratina, Hämeenpuisto, Hämeenkatu ja Hämeensilta sekä Keskustori.

TAMPERE TUTUKSI. Opi tuntemaan kotikaupunkisi arvot ja niiden taustat. Miten kaupunki ja sen keskeiset alueet ja kohteet ovat muodostuneet? Mistä arvoista kaupunkimme muodostuu ? Tutut paikat, mutta mitä kaikkea niiden historia ja taustat sisältävät ? Tästä luentosarjamme kertoo.

Luentoa voit seurata etänä osoitteessa: http://bit.ly/sampola

Luentoa mahtuu etänä seuraamaan 100 ensimmäistä. Klikkaa ”Enter as a Guest” ja ”Enter Room”. Säädä äänenvoimakkuus sopivaksi. Etänä voit halutessasi osallistua samalla chat-taustakeskusteluun. Tabletille pitää ladata erillinen Adobe Connect Mobile -sovellus.

Luentoa voi seurata myös paikan päällä:
Tampereen seudun työväenopisto / Sampolan auditorio
Sammonkatu 2, 33540 Tampere
Artikkelin kuva: WikipediaAlexander Savin